Ne Oferta High Quality Products

Produkte Center

 • Micro zgjeruar Metal Mesh

  Micro zgjeruar Metal Mesh

  Expanded metal is plate or sheet that has been cut and stretched into a mesh. Stretching the metal results in a mesh with diamond-shaped spaces – although many other patterns can be created. Many types of metal can be expanded, including: titanium, stainless steel, hot rolled steel, cold rolled steel, aluminum and more. Material Galvanized steel, stainless steel and aluminium, titanium metal, nickel, etc. Technics After stamping and stretching, the metal plate processed into expanded...

 • Galvanizuar ose PVC plastike veshur ngjitur teli

  Galvanizuar ose PVC plastike veshur ngjitur teli

  teli ngjitur rrjetë apo pëlhurë ngjitur teli, ose "weldmesh" është një bashkim elektrik ngjitur parafabrikuara rrjetit bashkuar që përbëhet nga një seri të telave gjatesore paralele me ndarje saktë ngjitur tek telave kryq ne ndarje të kërkuara. Lloji: · Electro ose Hot zhytur galvanizuar pas ose para saldim · Stainless tela çeliku ngjitur rrjetë teli teli · PVC veshura galvanizuar ngjitur rrjetë · rrjetë teli Black / jo të veshura tela ngjitur · BRC 3315 Mesh (special ngjitur tel për Singapor ...

 • Security Batting Cage Zinxhiri Link Fence për Farm dhe Field

  Security Batting Cage Zinxhiri Link Fence për Farm ...

  Chain link fence is extremely cost effective, offers some of the lowest material and labor costs, while being one of the most durable fencing options. It is long lasting and easy to install. We sell chain link fence in a variety of sizes and gauges, for DIY projects or to be installed by one of our experienced crews. Material Low carbon steel wire, modified wire, electrogalvanized wire, hot-dip galvanized wire, zinc-aluminum alloy wire, stainless steel wire, coated wire Shape of hole...

Besimi ne, na zgjidhni

Rreth nesh

 • njeri i punës

Profili i Kompanisë:

I themeluar në fillim të vitit 2009, kompania Weian ka rritur në një vit në shkallë të rëndësishëm në vit të bëhet një nga prodhuesit më të mëdha dhe më të mirë-pajisura prej metali mikro zgjeruar. Duke u bazuar në njohuritë e tyre të gjerë të tregut dhe risi të vazhdueshme të produktit, ne kemi zhvilluar një gamë të madhe të produkteve dhe ofertave zgjeruar Metal në çelik inox, galvanizuar, alumini, bakri, titan, nikel në madhësive të ndryshme, widths dhe meshes. ne krenohemi në ndërtimin e të ngushta, marrëdhënie afatgjata me klientët tanë.

Marrin pjesë në aktivitetet ekspozitë

Ngjarje dhe tregon tregtisë

 • Expanded Metal wide usage

  Expanded metal is manufactured from a sheet of metal using a shear-form process. It’s fed under a set of knives, and slit and simultaneously stretched–not punched–producing a uniform diamond-patterned mesh. Its single-piece composition results in a very high strength-to-weight ratio, unlike other...

 • HOW IS EXPANDED METAL MADE?

  HOW IS EXPANDED METAL MADE? The process for creating expanded metal was first developed and patented in the 1880’s in Hartlepool, UK. Despite technological advancements, the modern process for expanding metal remains similar to the original technique. What Is Expanded Metal? Expanded metal is pla...

 • Difference Between Expanded Metal, Perforated Metal and Wire Mesh

  If you are looking for a product that will allow ventilation, drainage, or perhaps add a decorative touch, your three main choices are Expanded Sheet Metal, Perforated Sheet Metal, or Welded/Woven Wire Mesh. So which one do you choose and why? There are three main differences between expanded met...

 • Masat themelore mbrojtëse kundër New koronavirusi

  Hi there~ We hope everything with you and your family is fine. As our important partners, we care about your health. Here we’d like to share some useful tips for you to keep yourself and your loved ones healthy. Protect Yourself Frequently wash your hands with water and soap for at least 20 seco...

 • Vietnam Expo 2019 hapet në HCM City

  Panairi Vietnam Ndërkombëtar i Trade - Vietnam Expo 2019 mbahet në dhjetor 4-7 në Vietnamit jugor Ho Chi Minh City, duke mbledhur rreth 800 firma nga 20 vende dhe rajone. Ngjarja u zhvillua së bashku me Ekspozitën Ndërkombëtare në Hardware dhe Hand Tools 2019, me qëllim për të krijuar ...